Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.
Ok

O nama
SlikarskiPribor.ba - O nama

...... kod kuće, udobno, sigurno i bez straha.

 

Mi smo mladi, kreativni i inovativni tim, bogat znanjem i iskustvom u oblasti internet trgovine i usluga. Na online tržištu uspješno poslujemo već nekoliko godina. Sjedište naše tvrtke se nalazi na u istočnoj Slovačkoj, u mjestu Snina.

Široki asortiman proizvoda sa garancijom apsolutno najniže cijene. Zanimljive akcije, popusti ,natjecanje i program lojalnosti. Dostava narudžbi kurirom direktno do Vašeg doma. Mogućnost plaćanja na račun ili bankovnim transferom. Ljudski odnos i profesionalni korisnički servis na usluzi e-mailom, telefonski ili putem online chat-a za stranke. Sve to i više je znak naše kvalitete.

 

Na Vašem tržištu djelujemo kroz nekoliko e-shopova prodajući prizvode iz oblasti umjetnosti, oblasti mode i sve to putem internet prodaje.

 

OBITELJ E-SHOPOVA ARTMIE, spol. s r.o.

 

www.Slikomania.ba - “Obucite svoje zidove” - Inspiracija za Vašu kuću, stan ili ured. Prodaja slika s različitim motivima, dimenzija i formata.

 

Tim ARTMIE, spol. s r.o.



YTZiN