Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.

Introduction » Slikarska platna

Slikarska platna na blind-okviru

SLIKARSKA PLATNA NA OKVIRU

SLIKARSKO PLATNO NA OKVIRU ECO

PRVOKLASNO SLIKARSKO PLATNO U ROLI

PRIMIRANO PLATNO NA LEPENKI

Sort by 
Manufacturer  

Uobičajena cijena 165.00 KM

Cijena 115.90 KM

dostava gratis
Uobičajena cijena 22.90 KM

Cijena 19.90 KM

Uobičajena cijena 15.59 KM

Cijena 14.29 KM
 

ZA SVA PLATNA DOSTAVA DO 96 SATA

Pri narudžbi do 12:00 i pri načinu plaćanja na račun ili putem PayPal jemčimo dostavu u roku od 96 sata tjekom radnih dana.

 

SVA PLATNA SU NA ZALIHAMA

 

Slikarska platna u preferiranim setovima

Slikarska platna su temelj za ostvarenje umjetiničke vizije. Materijal i obrada dakle moraju biti top kvalitete, kako se ne bi osujetila nastojanja umjetina za kreiranjem krasnog umjetničkog djela. Iz tog razloga slikarsko platno predstavlja zahtjevnu investiciju u buduće remek djelo. Stoga, uz zadržavanje svojstava platna koje nudimo, garantiramo najbolju cijenu na tržištu. Izaberite platna u paketima ili po komadu!

Slikarska platna Vam dostavljamo do kuće

Vraćate se slikarskim potrebama u izobilju? Slikarska platna i mnoge druge stvari koje se danas mogu kupiti mnogo ugodinije. Izaberite ono što Vam je potrebno na miru i bez stresa, ostalo je naša briga. Kvalitetno platno pažljivo je rašireno na takozvani blind-ram. Izaberite od našeg širokog spektra platna, u potpunosti sa Vašim zahtjevima.

Pitajte nas u vezi slikarskih platna

ukoliko oklevate s izborom platna, kontaktirajte nas telefonom ili putem e-maila. Rado ćemo Vam pomoć u izboru i odgovoriti na sva Vaša pitanja i cijeni, robi, dostavi i plaćanju.

Obratite nam se s povjerenjem!

ZGQ4Nm