Introduction » Slikarska platna

Slikarska platna na blind-okviru

SLIKARSKA PLATNA NA OKVIRU

SLIKARSKO PLATNO NA OKVIRU ECO

PRVOKLASNO SLIKARSKO PLATNO U ROLI

PRIMIRANO PLATNO NA LEPENKI

Sort by 
Manufacturer  

 

ZA SVA PLATNA DOSTAVA DO 96 SATA

Pri narudžbi do 12:00 i pri načinu plaćanja na račun ili putem PayPal jemčimo dostavu u roku od 96 sata tjekom radnih dana.

 

SVA PLATNA SU NA ZALIHAMA

 

Slikarska platna u preferiranim setovima

Slikarska platna su temelj za ostvarenje umjetiničke vizije. Materijal i obrada dakle moraju biti top kvalitete, kako se ne bi osujetila nastojanja umjetina za kreiranjem krasnog umjetničkog djela. Iz tog razloga slikarsko platno predstavlja zahtjevnu investiciju u buduće remek djelo. Stoga, uz zadržavanje svojstava platna koje nudimo, garantiramo najbolju cijenu na tržištu. Izaberite platna u paketima ili po komadu!

Slikarska platna Vam dostavljamo do kuće

Vraćate se slikarskim potrebama u izobilju? Slikarska platna i mnoge druge stvari koje se danas mogu kupiti mnogo ugodinije. Izaberite ono što Vam je potrebno na miru i bez stresa, ostalo je naša briga. Kvalitetno platno pažljivo je rašireno na takozvani blind-ram. Izaberite od našeg širokog spektra platna, u potpunosti sa Vašim zahtjevima.

Pitajte nas u vezi slikarskih platna

ukoliko oklevate s izborom platna, kontaktirajte nas telefonom ili putem e-maila. Rado ćemo Vam pomoć u izboru i odgovoriti na sva Vaša pitanja i cijeni, robi, dostavi i plaćanju.

Obratite nam se s povjerenjem!

MDE4NDdjMz