Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.

Introduction » Slikarski štafelaji

Slikarski štafelaji

Sort by 
Manufacturer  

Uobičajena cijena 107.90 KM

Cijena 77.90 KM

Uobičajena cijena 147.90 KM

Cijena 139.90 KMUobičajena cijena 71.89 KM

Cijena 53.89 KMUobičajena cijena 59.90 KM

Cijena 55.90 KMUobičajena cijena 309.00 KM

Cijena 269.00 KMUobičajena cijena 20.50 KM

Cijena 15.59 KM 

Cijena 10.29 KM

Uobičajena cijena 97.90 KM

Cijena 77.90 KM

Uobičajena cijena 38.90 KM

Cijena 34.50 KM


Slikarski stalak za studio ili atelje

Ako imate kistove, palete, platna i boje, i dalje Vam nedostaje ono osnovno - slikarski stalak. Slikarski stalak - štafelaj su osnovni i sastavni dio slikarskog pribora za rad unutra ali i vani. Ukoliko želite slikati krasni pejzaž Vašeg rodnog kraja, ne možete platno držati na koljenima! Odaberite najkvalitetnije slikarske štafelaje u našoj online trgovini, i isporučit ćemo Vam u najkraćem roku. Uživajte raditi slike s jeftinim a kvalitetnim alatima.

Jemčimo da je naša roba iste kvalitete a nižih cijena!

Slikarski stalak, koji ćemo Vam dostaviti do kuće

Trebate veće količine a ne želite posećivati više dućana umjetniče opreme kako biste imali sve informacije? Naš E-shop je tu upravo za Vas, od kuće komotno sve možete saznati bez bespotrebnog trošenja vremena. Sa samo jednim klikom slikarski štafelaj će bit isporučen do Vašeg doma. Izaberite drveni ili metalni stalak, za nižu cijenu i manje utrošenog vrijemena.

Kod nas ćete imati garanciju na sve što izaberete!

Slikarski štafelaji na akciji

Zbog toga što želimo zadržati što više Vas i izdvojiti se od drugih, delamo najizraženije redovite akcije i popuste u kojima možete kupiti robu znatno povoljnije. Iskoristite naše specijalne i profesionalne ponude, bilo da se radi o štafelajima ili platnu.

Investirajte pametno!

ZjlkMGVi